fbpx

Терапия с Колаген – GUNA MD

Върнете младостта на кожата с физиорегулативното действие на GUNA колаген!

GUNA MD TISSUE е медицинско изделие в стерилни флакони, съдържащи течен, нанотехнологичен свински колаген и Витамин С, В1/тиамин/, В2/рибофлавин/ и В6/пиридоксин/.
Терапията с GUNA инжекционен колаген е базисна терапия в естетиката, която директно доставя и физиологично стимулира създаването на нов колаген тип I, който е 90% от сухото вещество на кожата. GUNA колаген има животински произход и е единственият колаген, произведен чрез нанотехнология, позволяваща намаляване размера на молекулата му, което гарантира дълбоко проникване в слоевете на кожата. GUNA терапията се използва в естетиката за стягане и лифтиране на кожата, поддържане и възстановяване на колагеновата мрежа, като бариера за свободни радикали, забавя стареенето и появата на бръчки, за попълване на стрии и атрофични цикатрикси, най-често от акне, както и за скъсяване периода на регенерация на кожата след други естетични процедури. Усилването на клетъчните и енергийни процеси дава незабавен ефект, предотвратява се разграждането на собствения колаген и се забавя естественото стареене на тъканите.

Как се прилага GUNA терапията и с каква честота?
Терапията с GUNA колаген може да се извърши като класическа инжекционна мезотерапия. С много фина игличка се инжектира продукта в горна дерма със специфичната за този продукт техника – бяла папула. Много удачно тази процедура се справя с малките бръчици около очите, торбичките, отпуснатата тъкан на брадичката и шията. Разполагаме и с Гунафореза – специална апаратура създадена за тази мезотерапия, която позволява без болка и нарушаване на целостта на кожата, продукта да се разпредели в кожата, като включително има и самостоятелен накрайник за зоната на очите. Тази мезотерапия трябва да започне още с първите симптоми на стареене, при поява на неравномерни пигментации или нетолерантност на кожата. С напредване на възрастта се препоръчва редовно приложение. Схемата на приложение е: първите две седмици два пъти седмично, след което 6-8 последователни седмици по едни път седмично. Редовното прилагане на терапията с GUNA забавя стареенето и появата на бръчки, подобрява структурата на колагеновата решетка и оттам – контура и овала на лицето, подобрява тургора, виталността и блясъка на кожата. Регулира несъвършенствата / пигментации, разширени капиляри/ и повишава защитните и имунни качества на кожата, което е много важно за нас, дерматолозите.
GUNA MD TISSUE се съчетава успешно с всички останали естетични процедури – филъри, ботокс, лазери, химичен пилинг и др. Целта е да се създаде стабилна колагенова биомрежа, която да удължи ефекта от останалите процедури и след това отново да се проведат няколко последователни мезотерапии. Физиологично действие, изключителна ефикасност, липса на странични реакции и безболезнено поставяне чрез апарат за магнитофореза прави тази терапия незаменима в дерматологичната и естетична практика и любима на клиентите.

ЦЕНИ

Терапия с Колаген - GUNA MD
Терапия с Колаген - GUNA MD-4