Еllanse M

Ellanse  е биостимулиращ дермален филър, съдържащ микросфери поликапролактон, който стимулира възпроизводството на колаген в кожата. Ellanse скулптурира лицето, като запълва дълбоките линии, придава обем и подобрява тонуса и плътността на кожата. Използва се за корекция на слепоочия, скули, бузи, назолабиални и марионетни бръчки, мандибуларна линия, нос и брадичка. Продуктът подмладява и уплътнява кожата на ръцете. Месец след инжектиране, продуктът дегранулира и предизвиква физико-химичен процес, стимулиращ клетките към производство на собствен нов колаген. Кожата се лифтира, уплътнява, атрофичните цикатрикси се заличават. Така той се явява в ролята на дермален филър и биостимулатор.
Ellansе е серия, която позволява да се избере продължителността на ефекта. Предлага се в четири варианта, като най-популярен е Ellanse™- M с трайност 2 години. Продуктите са биосъвместими, биорезорбируеми и нетоксични.

 

 

Ellanse M на преференциална цена от 500 лв. до септември! !

🎁Еllanse M e на преференциална цена от 500 лв. до септември! 🔝Ellanse е биостимулиращ дермален филър, съдържащ микросфери поликапролактон, който стимулира възпроизводството на колаген в кожата. Ellanse скулптурира лицето, като запълва дълбоките линии, придава обем и подобрява тонуса и плътността на кожата. Използва се за корекция на слепоочия, скули, бузи, назолабиални и марионетни бръчки, мандибуларна линия, нос и брадичка. Продуктът подмладява и уплътнява кожата на ръцете. Месец след инжектиране, продуктът дегранулира и предизвиква физико-химичен процес, стимулиращ клетките към производство на собствен нов колаген. Кожата се лифтира, уплътнява, атрофичните цикатрикси се заличават. Така той се явява в ролята на дермален филър и биостимулатор.Ellansе е серия, която позволява да се избере продължителността на ефекта. Предлага се в четири варианта, като най-популярен е Ellanse™- M с трайност 2 години. Продуктите са биосъвместими, биорезорбируеми и нетоксични. Попитай на 📲0878 18 68 68

Публикувахте от Haydudova Esthetic Center в Петък, 20 юли 2018 г.