Accent Prime™

Accent Prime™ е нова, високотехнологична, усъвършенствана платформа на Alma Lasers за стягане на кожата, оформяне на тялото и лицето и постигане на бързи естетични резултати. Тя комбинира последните иновации в областта на ултразвуковите и радиочестотни (RF) технологии, гарантиращи ефективни процедури с дълготрайни резултати.

Accent Prime – ТЯЛО

Благодарение на двете технологии имаме възможност да третираме едновременно основните индикации за оформяне на тялото:

  • Премахване на мастни натрупвания
  • Лечение на целулит
  • Стягане на кожата

UltraSpeed премахва излишните мазнини доказано безопасно и с приятно усещане по време на процедурата. Ефективността е клинично доказана при различни по степен натрупвания на мазнини по различните зони на тялото – корем, „паласки“, седалище, бедра,колене, ръце. Това е възможно благодарение на патентованата комбинация от студени-вертикални, топли-надлъжни и фокусирани ултразвукови вълни със строго определени честоти, които разграждат мастните клетки.

UniBody– новата процедура стяга кожата чрез комбинация от високоенергийна униполярна радиочестотна технология с подвижен въртящ се масажен пръстен, който подпомага добрия резултат като дренира и увеличава циркулацията на кръвта в подкожната тъкан.

Accent Prime – ЛИЦЕ

Новата процедура UniFace (RF лифтинг) стяга кожата посредством мощна радиочестотна енергия. С нея се изглаждат бръчките и видимо се подмладява лицевият контур. Технологията е обновена с въртящ масажен пръстен, който подпомага комфорта по време на процедурата и подсилва нейната ефективност.

Процедурата New MiniSpeed използва студени ултразвукови и високочестотни технологии с вълни под налягане, насочени към дълбоките слоеве на кожата, за оформяне на лицето. Премахва излишните мастни натрупвания от лицето в областта на челюстите /птоза/, бузите  и двойната брадичка, както и мастни торбички под очите

ЦЕНИ

Accent Prime.Your shape makes you shine

Accent Prime. Love your shapeДобрият външен вид изисква ежедневни грижи и поддръжка. Процедурата с Accent Prime ще ви даде силуета, в който ще се влюбите!Accent Prime≠Almalasers≠Love your shape≠Face&Body contouringwww.almalasers.bg

Публикувахте от Alma Lasers Bulgaria в 13 април 2018 г.