RF СКУЛПТУРИРАНЕ AGNES MEDICAL ™

RF СКУЛПТУРИРАНЕ

Описание
AGNES MEDICAL RF е най-новата радиочестотна система за нехирургично премахване на торбички под очите, прекомерна мастна тъкан в долната част на лицето, възпалителни и невъзпалителни лезии и белези при акне. Първоначално разработена от д-р Ахн за лечение на акне и белези, днес AGNES е устройство за микроинвазивна естетика и справяне с проблеми, които не намираха адекватно решение!
AGNES използва изолирани радиочестотни микроигли и понастоящем се практикува от лекари в целия свят за подмладяване на долен клепач, премахване на маларни птози, редукция на двойна брадичка, скулптуриране на челюстта и лицето, стягане, лифтинг, премахване на белези и много други. AGNES е уникално нехирургично радиочестотно устройство, което може да извайва лицето и да постига по-стегната и по-млада кожа без намесата на скалпел и с много бърз възстановителен период. AGNES стимулира производството на колаген и еластин, осигурявайки дълготрайни и несравними резултати!
През годините на непрестанни усилия за откриване на иновативно и стабилно лечение на нерешими естетични и медицински проблеми, AGNES се превърна в един от най-динамичните, иновативни и резултативни апарати с RF базирана енергия.
Принцип на работа
Монополярна и Биполярна RF Система – 1MHz
AGNES използва стабилна и ефективна технология на RF на базата на механизъм за електрокоагулация и електротермолиза. AGNES фокусира своята RF енергия върху определна точка в тъканта, като се има предвид анатомичната структура на кожата. Микроизолираната игла се използва за предаване на енергията за разрушаване на определени тъкани като мастните жлези при лечение на акне, потните жлези при сирингоми, субдермалните мастни натрупвания и птози в определени участъци придружено от стимулирано дермо-епидермално стягане.
Има 9 различни типа микроизолирани игли и всеки клас има различна дължина на изолация за съответната специфична употреба. Тази гъвкавост и прецизност правят AGNES истински иновативно и уникално устройство, което е в състояние да третира успешно множество области и индикации.
Квадратната форма на RF вълната свежда до минимум отклонението на енергията на иглата към съседните тъкани и максимизира ефективността на доставката на радиочестотна енергия в съответната дълбочина и таргет – дерма, хиподерма, пилосебацейна единица.
Безопасност
AGNES е оборудвана със система – камера за проверка на безопасността на микроизолираната игла. Микроизолацията на иглата предпазват епидермиса от изгаряния на кожата.
Показания
Акне, комедони, микрокисти и белези
Сирингоми
Торбички под очите
Подмладяване на кожата на долен и горен клепач
Бръчки и баркод
Двойна брадичка!
Бузи
Птози и контуриране на долна челюст!
Слим фейс лифт

Резултати
Резултатите от проведеното лечение са трайни и впечатляващи и не могат да се сравнят с други микроинвазивни радиочестотни терапии, поради насочената, таргетирана и индивидуално подбрана методика
Процедура
Процедурата се извършва след индивидуална консултация
Процедурата се извършва след локална анестезия с Лидокаин – инжекционно или крем
Възстановителният период е индивидуален, като зависи от зоната и целта на терапията и продължава до 2 седмици
Оптималният ефект от 1 процедура се наблюдава след 40-50 дни
Брой процедури – от 1 до 4 в интервал от 45 дни до 3 месеца

ЦЕНИ

© Copyright - HAYDUDOVA ЕSTHETIC CENTER