fbpx

Alma Prime X™

PrimeX™ е нова, високотехнологична, усъвършенствана платформа на Alma Lasers за стягане на кожата, оформяне на тялото и лицето и постигане на бързи естетични резултати. Тя комбинира последните иновации в областта на ултразвуковите и радиочестотни (RF) технологии, гарантиращи ефективни процедури с дълготрайни резултати.

PrimeX – ТЯЛО

Благодарение на двете технологии имаме възможност да третираме едновременно основните индикации за оформяне на тялото:

  • Премахване на мастни натрупвания
  • Лечение на целулит
  • Стягане на кожата

Ултразвук US от ново поколение –  премахва излишните мазнини доказано безопасно и с приятно усещане по време на процедурата. Ефективността е клинично доказана при различни по степен натрупвания на мазнини в различните зони на тялото – корем, „паласки“, седалище, бедра,колене, ръце. Това е възможно благодарение на патентованата комбинация от селективен Ултразвук с Вакуум, който създава фокусирани, къси ударни вълни  със строго определени честоти, които таргетират  и разграждат мастните клетки, без да увреждат околните тъкани.

Радиочестота RF – стяга и стимулира колагена и еластина в кожата чрез високоенергийна униполярна радиочестотна технология. RF се прилага чрез подвижен въртящ се масажен пръстен, който подпомага добрия резултат като дренира и увеличава циркулацията на кръвта в подкожната тъкан. Радиочестотата на PrimeX е най-мощната на пазара за естетични устройства – 40,68 MHz

PrimeX – ЛИЦЕ

Новата процедура UniFace (RF лифтинг) стяга кожата посредством мощна радиочестотна енергия. С нея се изглаждат бръчките и видимо се подмладява лицевият контур. Технологията е обновена с въртящ масажен пръстен, който подпомага комфорта по време на процедурата и подсилва нейната ефективност.

Процедурата New MiniSpeed използва студени ултразвукови и високочестотни технологии с вълни под налягане, насочени към дълбоките слоеве на кожата, за оформяне на лицето. Премахва излишните мастни натрупвания от лицето в областта на челюстите /птоза/, бузите  и двойната брадичка, както и мастни торбички под очите

ЦЕНИ