fbpx

ЛАЗЕРНО ПОДМЛАДЯВАНЕ С ALMA-Q

Нова, оптимизирана през 2021 г., прецизна, мощна и ефективна технология за лазерен лифтинг и подмладяване на кожата, премахване на пигментни и васкуларни лезии, свиване на пори и заличаване на татуировки.

БЕЗБОЛЕЗНЕНИ СЕСИИ

ДОКАЗАНА БЕЗОПАСНОСТ

НЕЗАБАВНИ ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ

ДЪЛГОТРАЕН ЕФЕКТ

– БЕЗ ВЪЗСТАНОВИТЕЛЕН ПЕРИОД

ПОДХОДЯЩА ЗА ВСИЧКИ СЕЗОНИ

Терапията с ALMA-Q покрива множество индикации!

Кожата  е защитната бариера на тялото и нейните промени са първият сигнал, издаващ следите на времето, начинът на живот, съпътстващи заболявания и интоксикации. С напредване на възрастта и в зависимост от генетични и външни фактори се появяват пигментни петна, видими кръвоносни съдове, фини линии и бръчки, отпускане и деформация на лицевия контур.
Безопасните и неинвазивни естетичните подходи за забавяне на стареенето, като важен фактор за личностно развитие стават все по-актуални, научно обосновани и придобиват превантивен и холистичен характер. Съвременните хора са подложени на хроничен стрес, който е тригер, водещ до разнообразни промени в организма, които имат психична и физическа изява. Естетичната индустрия през последните години се превърна в една от значимите грижи за психосоматичното здраве на индивида. Благодарение на мощно развиващите се технологии и иновации в областта на естетичните лазерни системи, се създаде възможност за холистичен, ефективен и безопасен мениджмънт за забавяне на стареенето и поддържане на млада, привлекателна, здрава и емоционално изразителна визия.

Новите терапии имат предимството, че не отделят клиентите от работната среда и водят до запазване на естествената красота, подобрявайки качеството и имунологичната защита на кожата.
Здравата, жизнена и млада кожа e напълно постижима цел с ALMA-Q
ALMA-Q разполага с безпрецедентна пикова мощност и множество опции за терапия на широк спектър естетични и дерматологични индикации.

ЗА ТЕХНОЛОГИЯТА:

ALMA-Q разполага с първия фракционeн Q-switched PIXEL за лазерно подмладяване и възможност за работа както на повърхността на кожата, така и в 5 различни дълбочини до 34 мм. в зависимост от зоната, типа кожа и индикацията, която се третира.
Високо енергийният Q-switched лазер е най-ефективният метод за премахване на кожни пигментации и татуировки, като рискът от увреждане на околната тъкан е минимален.
Quasi-Long Pulsed (QLP) Nd: YAG режим на лазера осигурява терапии за лазерно подмладяване, карбонов пилинг, стягане на порите и процедури за третиране на проблеми от акне. QLP режимът загрява безопасно и ефективно дермата, стимулирайки синтеза на нов колаген и води до стягане на кожата.
Третият режим на ALMA-Q е Long-Pulsed (LP) Nd: YAG лазер. Той се използва за терапия на васкуларни лезии с различен диаметър и дълбочина със синеещ / лилавеещ или ярко червен цвят.

ПРОЦЕДУРИ:

1. Q – ЛИФТ – ТОТАЛНО ПОДМЛАДЯВАНЕ НА КОЖАТA

Една процедура в 3 стъпки, която стимулира естествената красота и прави излишни всички програми за фотошоп в социалните мрежи!

Стъпка 1 – Фотоакустичен фракционен пиксел Q-switched 1064 в няколко дълбочини за мощно стимулиране и стягане на кожата, изглаждане на релефа и бръчките, свиване на порите, редуциране на мелазма, изравняване на тена. Терапията предизвиква микротермални увреди в тъканите, което стимулира стягането на съществуващите влакна и образуване на колаген тип III
Стъпка 2Термален лъч Quasi-Long Pulsed 1064 за загряване в дълбочина, изграждане на нов колаген и еластин, повлияване на съдовите лезии
Стъпка 3 –  Колимиран пиксел Q-switched 1064 за допълнително ремоделиране на кожата, дългосрочно свиване на порите и намаляване размера на мастните жлези

Терапията е безболезнена, безопасна, без възстановителен период!

След нея кожата се чувства стегната, свежа, гладка и млада!

Подходяща е за всички възрасти:
– Като превенция на стареенето при млади хора, детоксикация и увеличаване на антиоксидантната защита и метаболизъм на кожата
– Като терапия за подмладяване на зряла и фотоувредена кожа, особено в случаите, когато клиентът иска естествено излъчване и подобряване качеството на кожата без инжекции

Подходяща за всички сезони!

Брой процедури: 4 през 2-3 седмици

2. РАЗШИРЕНИ КРЪВОНОСНИ СЪДОВЕ И ХЕМАНГИОМИ

Процедурите с Long Pulsed 1064 и Quasi-Long Pulsed премахват едномоментно и редуцират появата на съдови лезии, а резултатът е гладка и нежна кожа без зачервявания

3. ХИПЕРПИГМЕНТАЦИИ

ALMA Q-switched 1064 и 532 премахва прецизно и фокусирано всички видове пигментации по кожата на лицето, шията, деколтето, ръцете. Жизненият цикъл и хормоналните промени могат да повлияят на разпределението на меланин в кожата ни, което води до появата на неприятни слънчеви и възрастови петна или упорита мелазма. ALMA Q-switched лазер премахва и предотвратява появата на пигментации, таргетирайки меланина в по-тъмните области, като изсветлява всички пигментирани слоеве. Процедурите са ефективни за всички типове кожа, включително и тъмна кожа

4. ЗАЛИЧАВАНЕ НА ТАТУИРОВКИ

Нежеланите тъмни и многоцветни татуировки могат да бъдат безопасно и ефективно премахнати с Alma-Q лазер. Прилага се комбинация от различни дължини на вълната на лазера, които таргетират различни цветове. Високоинтензивните светлинни лъчи разкъсват пигментните частици на татуировката, без риск от белези или хипопигментация.

5. ТЕРАПИЯ ЗА СВИВАНЕ НА ПОРИ

3 до 5 третирания през интервал от 2-3 седмици

ЦЕНИ:

Процедура 1 Процедура

Цена в лв

Пакет от 4 Процедури

Цена в лв

AlmaQ Lift Цяло лице 800 2400  /ед. 600/
AlmaQ Lift Шия 400 1200  /ед. 300/
AlmaQ Lift Деколте 600 1800  /ед. 450/
AlmaQ Lift Цяло лице и Шия 1000 3200  /ед. 800/
AlmaQ Lift Цяло лице, Шия и Деколте 1500 4000 /ед. 1000/