fbpx

Лифтинг конците APTOS Visage – най-ефективния и минимално инвазивен метод за лифтинг

APTOS VISAGE – ЗАБАВЯНЕ ПРОЦЕСИТЕ НА СТАРЕЕНЕ НА ЛИЦЕТО БЕЗ ХИРУРГИЧНА НАМЕСА

Методът е създаден и патентован от световно известния хирург Марлен Суламанидзе, като от 1996 година насам, постоянно се усъвършенства съставът, техниките за приложение и широката гама продукти Aptos.

Продуктите са предназначени и разрешени за работа както в пластичната хирургия, така и в естетичната дерматология.

Конците Aptos позволяват извършване на разнообразни корекции, които не могат да се постигнат с известните инжекционни процедури с филъри и ботокс. Те са изградени от плътен материал, съдържащ поли L-Млечна киселина и Поликапролактон, който се вгражда, армира, укрепва и издърпва меките тъкани и лигаменти, като по този начин повдига и премахва големите бръчки и гънки, лифтира челото и веждите, оформя скулите, изразява така важната линия на долната челюст и премахва т. нар. „бузи на булдок“, променя проекцията на устните и брадичката, изгражда дълготрайна младежка визия. Конците са биорезорбируеми и не предизвикват странични ефекти. В продължение на година и повече те се разграждат, а постоянното отделяне на активните им компоненти стимулира образуването на нова, стегната съединителна тъкан до 2-5 години– неоколагеногенеза.

За кого е подходяща процедурата:

Тази процедура е подходяща за жени след 30-40 години в зависимост от индивидуалните особености на остаряване, при които отпускането на тъканите е по-значително и по-трудно се постига повдигане на контура с дермални инжекциозни пълнители.

Как протича процедурата:

Процедурата се извършва при пълна стерилност. Провежда се предварителна консултация, която определя схемата на работа. В подлежащите на лифтинг зони се поставя инфилтрационна анестезия с Лидокаин, така, че не се усеща никаква болка.

Лифтирането на лицето се провежда на дълбочина не повече от 3-5мм, което изключва риска от увреждане  на нервни окончания и големи кръвоносни съдове.
В зависимост от зоните на работа и подготовката,  процедурата продължава около 40-50 мин., значително по-малко от хирургична намеса.

След процедурата често се налага прием на антибиотик 3-5 дни, дезинфекция на входните отворчета, поставяне на превръзка с ластичен бинт преди лягане. Пълното възстановяване е около 10-14 дни, през които се ограничава гримасниченето, козметични процедури, масажи, спорт, солариум, сауна.

Предимства:

  • Индивидуален подход в зависимост от особеностите на лицето
  • Максимално естествен резултат със запазване на мимиката
  • Максимална безопасност с минимален травматизъм
  • Бърз видим резултат
  • Бърз възстановителен период
  • Продължителен, прогресиращ във времето ефект от 2 до 5 години

ЦЕНИ