fbpx

Лазерно подмладяване и лифтинг – Q Lift

Рестартирайте кожата си с Alma Q Lift – най-модерната и високоефективна лазерна технология за подмладяване на кожата!

Рестартирайте кожата си с  Alma Q Lift – най-модерната и високоефективна лазерна технология за подмладяване на кожата!

Естетична медицина се фокусира върху това, да направи хората по-млади и по-привлекателни  като  използва минимално инвазивни техники.

Съвременният свят изисква и налага Красотата като комбинация от качества, които дават удоволствие на сетивата и ума. Добре известно е, че физически привлекателните хора имат предимства, както и по-големи социални и икономически ползи. Тези хора получават повече внимание в различни аспекти на живота. В днешното общество, красиво означава добро. Ние всички сме привлечени от красотата, защото несъзнателно прехвърляме добри качества на привлекателните хора . Колкото по-красиво е  лицето, толкова по-склонни сме да го свързваме с положителни характеристики като успех, интелект, креативност и честност.

Q lift е революция в естетичните процедури и лазерните технологии.

Q Lift е първия по рода си фракселен неаблативен Q-swiched лазер.

По време на процедурата Q Lift се излъчват къси, но изключително мощни пулсове от светлина и акустични вълни, които проникват в различните кожни слоеве и стимулират синтеза на колаген и еластин, регенерират и рестартират фибробластите и останалите клетки, отстраняват нежеланите пигментации, като буквално разпръскват пигментнитенатрупвания, а лицето изглежда като след полагане на фон дьо тен.

Новият лазерен 4D лифтинг създава изключително бързо подмладяващ ефект като прави кожата по-свежа, гладка, блестяща, стегната, повдигната,  заличава бръчиците и малките несъвършенства и белези,  свива порите и намалява пигментациите и разширените капиляри. Кожата се усеща по-еластична и здрава, присъщо на по-ранната възраст. Резултатите са видими още след първата процедура, но за оптимален ефект са необходими 4 – 5 процедури през интервал от 2 седмици

Q Lift е неаблативна процедура, която не уврежда кожата. Като се избягва нараняването на най-външния слой на кожата, процедурата протича без болка, резултатите са по-бързи и няма нужда от възстановяване

Процедурата е подходяща за зоната на челото /като ботокс ефект/, клепачите / повдига,  премахва малките бръчици и тъмни кръгове/ , средната и долна част на лицето / лифтинг/, шията и деколтето, ръцете.

Q Lift премахва години от лицето Ви само за няколко минути.

Q Lift се комбинира отлично с необходимите Ви естетични процедури / Ботокс, Филъри, Мезотерапия и др./ в определен порядък и терапевтичен план. След процедурата може да се спортува и да се извършват нормалните житейски дейности, може да се нанася грим. Процедурата може да извършва непосредствено преди важно за Вас събитие, пътуване, празник.

ЦЕНИ

Лазерно подмладяване и лифтинг - Clear Lift
Лазерно подмладяване и лифтинг - Clear Lift