fbpx

GOURI – НОВИЯТ ХИТ ЗА МЛАДЕЖКО И ЕСТЕСТВЕНО ИЗЛЪЧВАНЕ

GOURI е първият течен тип PCL – ПОЛИКАПРОЛАКТОН

GOURI е ФУНДАМЕНТАЛНА грижа за цялостно подмладяване и синтезиране на колаген и еластин в областта на лицето, шията, деколтето, ръцете и други участъци от тялото, които са атрофични, с бръчици и отпускане, с липса на тургор и загубили колагеновата си структура в резултат от стареенето!

Съвременната естетична медицина има нови научни и прогресивни подходи в създаването на продукти, които да запазят естествената красота и върнат младостта на кожата без да трансформират личността и индивидуалното излъчване. Свидетели сме на няколко такива хибридни разработки през последните години, като през 2022 година на пазарът в България вече работим официално с 4 нови продукта. Разбира се, тези продукти имат своето различно предназначение и показания.

В основата на всичко стои прецизната и безопасна стимулация на Колагена – основният структурен протеин на кожата, ставите, органите, който за съжаление намалява още след 25 годишна възраст с 1,5% на година.

GOURI е нов вид инжекционен продукт, който интензивно стимулира синтеза на колаген. GOURI е изцяло течен инжекционен продукт без съдържание на микрочастици. Поради това GOURI се разпространява по цялото лице и всички зони на инжектиране като дава ефект само с 10 или по-малко точки на инжектиране.

GOURI е създаден по нова патентована технология CESABP на водещата компания Dexlevo, която трансформира PCL, който се използва широко в областта на медицината, в напълно течен тип за нуждите на естетичната дерматология.

ПОКАЗАНИЯ:

GOURI се използва за естествено изглеждаща визия!
Регенерира колагена на цялото лице и дава естествено и устойчиво подобрение на състоянието на кожата за 6 до 12 месеца. Може да се използва във всички възрасти.

Не придава обем

Не запълва дълбоки бръчки

Променя кожата по естествен начин, уплътнява я, заличава малки бръчици , особено тези тип „пачи крак“ и тя изглежда млада и здрава.

Биоразградим

Биосъвместим

Нетоксичен

Лесно разнасящ се

Устойчив

Безопасен

ПРОТОКОЛ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕ:

GOYRI се инжектира с малка игличка за мезотерапия в определени точки на лицето, челото, околоочен контур – пачи крак, шията, деколтето и други зони по определен индивидуален план

Необходими са 3 сесии през 1 месец и поддържаща терапия след 3-6-8 месеца в зависимост от индивидуалното състояние

GOURI СЕ РАЗНАСЯ ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ В ЗОНАТА НА ЦЯЛОТО ЛИЦЕ!

Няма нужда от множество точки за инжектиране

Достатъчно е да се направи нежен масаж след нанасяне

Малките отоци след инжектиране се разнасят след 6-12 часа

В определени случаи с анамнеза за алергична диатеза се приема антихистаминов препарат за кратко време

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:

Тежки автоимунни заболявания

Бременност и кърмене

Неоплазми

Инфекции

Психически заболявания

ЦЕНИ:  1 мл. – 550 лв
                  2 мл. – 950 лв