fbpx

ALMA HYBRID

Най-висок клас нова хибридна технология и лидер на световния пазар за естетични и медицински лазерни системи и терапии

Третира сложни проблеми от медицинско и естетично естество във всяка възраст, за всеки фототип кожа и през всички сезони!

Първата и единствена по рода си платформа, която комбинира три мощни енергии – СО2 + 1570 лазер + УЗ импакт в уникална комбинация, като постига несравними резултати с кратък или без възстановителен период.

Предлагайки неограничен и прецизен контрол на настройките, надхвърлящи далеч възможностите на стандартния фракционен СО2 лазер, Alma Hybrid ни позволява да контролирате всеки аспект от процедурата за напълно нова и невиждана до сега концепция за подмладяване, изглаждане на кожата и третиране на белези и несъвършенства.

Аlma Hybrid е създаден за широк спектър аблативни, неаблативни и термални процеудри, като комбинира силата на три основни енергии, създавайки уникален синергичен и безопасен ефект.

 1. C02 laseer

Оптимална комбинация от аблативна, коагулативна и термална технология за високо прецизни фокусирани и фракционни лазерни процедури.

2.  1570 nm laser

Мощен неаблативен модулиран фибърен лазер с термален ефект, който насърчава синтеза на нов колаген в дермата, оставяйки епидермиса непокътнат.

3.  Impact

Патентована ултразвукова технология за  ТЕD – трансепидермална доставка на Хиалуронова киселина, Ниацинамид, Растежни фактори, Витамин С и други фармацевтични и козметични продукти трансепидермално чрез микроканалите създадени от C02 лазера, прониквайки дълбоко в кожните слоеве за постигане на оптимални резултати.

HyGrid /мрежа на въздействие/, усъвършенствана до перфектност!

Безопасен, прецизен и гъвкав, HyGrid предоставя енергийните импулси на CO2 и 1570 nm лазера в един апликатор, позволявайки персонализирано програмиране на съотношението на аблативната/неаблативната матрица за постигане на желания резултат от всеки пациент. Персонализиран, вграден софтуер на настройките, според индивидуалните нужди на пациента и третирания проблем.

Всяка от двете лазерни дължини има собствен оптимален ефект върху кожата с висока ефективност. Процедурите са подходяща за хора с тъмна кожа, когато се третират с ниско ниво на аблация, за да се намали възстановителния период.

Една платформа- широк спектър от терапии

Една платформа, която дава възможността да предложим на пациентите си желаната от тях персонална терапия за подмладяване на кожата.

Иновативната методология за третиране на кожата, използвана от Alma Hybrid, включва три основни елемента:

 • оптимална аблация с перфектно възстановяване
 • дълбок термален ефект за синтез на нов колаген и регенерация на дермата
 • безпрецедентно ефективно трансепидермално доставяне на фармацевтични и козметични продукти

Показания: 

 • Белези от акне
 • Хирургични и травматични белези
 • Стрии
 • Широки пори, акне, себорея, мазна груба кожа
 • Мелазма
 • Фотостарееща кожа с еластоза, петна и фини линии
 • Алопеция
 • Хибриден лифт за подмладяване и стягане на кожата – „Baby skin“ 
 • Отпуснати клепачи –лазерна блефаропластика
 • Доброкачествени образувания

Процедури:

Предлагайки пълен контрол върху желаното от всеки пациент време за възстановяване, трите ексклузивни процедури с Alma Hybrid включват:

Hybrid Lift – Super renewal /Обновяване на кожата/

Съчетавайки най-добрите аблативни и термални технологии с подобрено доставяне на козметични съставки в кожата, тази терапия постига несравними резултати с кратък период на възстановяване. Уникалният шаблон на сканиране на CO2 и 1570nm лазерите възстановява и изглажда повърхността и тена на кожата, за да премахне фините линии и третира пигментните петна причинени от слънцето, докато ултразвукът Impact осигурява по-дълбоко проникване на полезни продукти в кожата.
Резултатът? Уикенд терапия с несравними резултати, които оставят кожата ви да изглежда и да се чувства по-стегната, по-гладка, по-млада и блестяща.

Hybrid Oscar – Третиране на белези

Oscar е най-добрата терапия за третиране и отстраняване на всички видове белези от акне, травми и хирургични белези. Успехът на отстраняването на белези се дължи на ефективното проникване в дермата. Благодарения на комбинацията от C02 и 1570nm лазер, може да персонализираме различни параметри – включително дълбочина на проникване, ширина на коагулация и плътност. Може да персонализираме оптимален протокол за всеки пациент и всеки тип белег.

SoftLift 1570 – Подмладяваща процедура

SoftLift осигурява изравняване и подобрение на тена на кожата, свиване на фините линии и бръчки и възстановяване на различни кожни лезии, включително белези от акне, без възстановителен период. Създавайки значителен термален ефект, чрез мощния и неаблативен фибърен 1570 nm лазер, който насърчава неоколагенезата и регенерира извънклетъчната матрица, която поддържа клетките, като оставя епидермиса непокътнат. Безопасна, дори при тъмна кожа и комфортна, процедурата е минимално инвазивна и без възстановителен период.

ЦЕНИ: 

Hybrid Lift – лице 800 лв.; лице и шия 990 лв.

SoftLift 1570 – лице 600 лв.; лице и шия 790 лв.

Терапия на белези от акне /лице/ – от 350 до 500 лв.

Стягане на клепачи – 350 лв. 

Терапия на други белези и стрии – цената се определя от големината на третираната площ, сложността на проблема и броя процедури

Терапия на косопад – 250 лв.

Доброкачествени образувания – цената се определя от броя, локализацията и големината на лезиите

Пакетни цени ще бъдат формулирани и обявявани своевременно!