fbpx

ЛАЗЕРЕН ФРАКСЕЛЕН РЕСЪРФЕЙСИНГ

с Accent Pixel RF (Micro Plasma RF)

Плазмата е състояние на материята под формата на йонизиран газ. Генерираната от апарата Радиочестотна енергия – RF възбужда газовете (азот) между кожата и RF апликатора, като образува плазма под формата на микроискри, които излющват повърхностните слоеве и перфорират дермата. Образуват се микроканали с различна дълбочина, гъстота и диаметър в зависимост от настройките на RF енергията и използвания апликатор. Това се нарича Контролирана Фракционирана Аблация с Термален Ефект! Микроплазмата достига до 300 микрона дълбочина, за разлика от другите известни лазерни технологии (Er:YAG – 60; CO2 – 120). Процедурата завършва с внасяне на активни вещества – серуми под високо акустично налягане, които гарантирано преминават дермо-епидермалната бариера чрез Impact технологията на Alma.

Микроплазмената технология е нова, уникална, патентована разработка на Alma Lasers, която има редица предимства пред другите фракселни технологии с CO2 лазер и  Er:YAG лазер. Формираните микроканалчета в кожата на достатъчна дълбочина в резултат на мощната фракционирана Радиочестотна енергия, което води до възпроизводство на млад колаген, както и се въздейства аблативно на повърхността на кожата. С Accent Pixel RF се извършва тотален ресърфейсинг на кожата, комбинирайки прецизно термален и аблативен ефект. Фракционираната аблативна микроплазма е по-фин и атравматичен метод, който значително намалява риска от нежелани пигментации след процедурата и има бърз възстановителен период с по-ограничен оток, зачервяване и излющване. Процедурата се понася сравнително леко и се извършва доста бързо. През така създадените микроотворчета на кожата, чрез мощна сонофореза /Impact technology/  в дермата се внасят активни медицински серуми, съдържащи хиалуронова киселина, колаген, витамин С и растежни фактори HGF.  Чрез контролираната аблация, фокусираната доставка на енергия, и активни серуми се постигат изключителни естетични резултати. Епидермисът се регенерира по-бързо с минимален риск и по-малко време за възстановяване.

Тази технология изключително успешно третира различни по вид и причина белези /операции, травми,акне, варицела/, разширени пори и неравности по кожата, петна, мелазма, бръчки и стрии. Лазерната терапия води до подмладяване, стягане и изглаждане на кожата на лицето, шията и деколтето.

След индивидуалната терапия има изготвени алгоритми за поведение и възстановяване в зависимост от третирания проблем и особености на кожата. Най-често се прилагат епителизиращи кремове, фотозащитни продукти, регенериращи продукти с растежни фактори, локални кортикостероиди и антибиотици. В отделни случаи може да се наложи прием на системен антибиотик или антихистамин с оглед намаляване на дискомфорта.

Процедурите могат да бъдат една или повече – от 3 до 5, като се извършват в интервал от 25-30 дни.

Показания:

трии

-Белези

-Белези от акне, -разширени пори

-Бръчки

-Петна, -мелазма

-Околоочен контур

-Кожно подмладяване, ревитализация и лифтинг

Предимства на процедурата:

-Прецизен контрол на параметрите и дълбочината

-Забележителен бърз ефект от първа процедура

-Кратък възстановителен период (3-7дни)

-Редуцирана болка – усеща се като боцкащо парене

-Минимален риск от странични ефекти

-За всички типове кожа

ЦЕНИ