fbpx

RADIESSE® – биостимулиращ и колагенообразуващ филър от ново поколение

Триъгълник на младостта“ – така се определя V -образната форма на лицето, присъща за младата възраст. За съжаление с течение на времето тази форма се нарушава, триъгълникът се обръща – Ʌ, контурът се променя, кожата загубва обеми, отпуска се и лицето изглежда състарено.

Радиес – Radiesse ® е иновативен, дълготраен и безопасен инжекционен филър, който се използва за коригиране на изгубени обеми, лифтинг, премахване на бръчки и цялостна реконструкция на лицевия овал и възвръщане на младежката V-образна форма на лицето.

Състав:

Радиес съдържа 1,5 мл. основен, създаващ обем гел, в който са вложени микросфери Калциев Хидроксиапатит (CaHA) – вещество съдържащо се в костите и други човешки тъкани, което е 100% биосъвместимо. Самият механичен гел се резорбира за около 3-4 месеца, а микросферите активират дермалните фибробласти за производсво на собствен колаген и нова млада тъкан. Kалциевите частици се разграждат напълно от организма в продължение на няколко години.

Филърът има висок вискозитет и кохезивност, не мигрира и не предизвиква възпалителна реакция.

Продължителността на ефекта се определя от 1,5 до 2 години!

Показания за употреба:

  • корекция на назолабиални гънки
  • възстановяване на обемите на скулите, бузите, брадичката
  • корекция и повдигане контура на лицето – V лифтинг
  • възстановяване на линията на долна челюст
  • възстановяване обема в темпоралната област
  • възстановяване обема и кожата на ръцетe

Сертификати:

В Европейския съюз Radiesse® е със СЕ сертификация от 2004 г., която означава, че продуктът отговаря на всички европейски стандарти и регулации.

Radiesse® е одобрен за използване в пластичната, реконструктивна хирургия и козметичната дерматология като медицинско изделие за дълбоко и повърхностно възстановяване на дефицита на меките тъкани и липоатрофия.

Radiesse® е одобрен от FDA за употреба в САЩ като лекарство от 2006 г.

800- 1,5 мл.

1500- 3.0 мл.

ЦЕНИ