НЕОПЕРАТИВНА БЛЕФАРОПЛАСТИКА С RF PIXEL

Colibri – най-мощното решение на пазара за нехирургично повдигане на клепачи

Птозата или отпускането на клепачите е един от най-честите и трудни за решение проблеми, свързани с възрастта и индивидуалните генетични характеристики.

С течение на възрастта кожата на клепачите увисва, понякога леко притваря окото, появяват се отоци, микро бръчки, новообразувания и пигментации. Това създава изключително негативен визуалин ефект, дори при добре поддържана кожа на лицето.

Colibri апликатора е най-мощното решение на пазара за нехирургично повдигане на клепачи, периорбитални /околоочни/, периорални /около устните/ и пред ушната мида фини линии и бръчки.

Третира трудно достъпни анатомични зони, за които няма решение от естетична гледна точка и води до изразен лифтинг ефект без скалпел.

Colibri е апликатор на Accent Prime: Colibri превръща монополярната RF (радиочестотна) енергия в искри от Микроплазма на повърхността на кожата, като води до микроперфорации с термален ефект и микроаблация. По този начин третираната зона се свива, повдига, уплътнява, изглажда и лифтира. Изгражда се нова, млада съединителна тъкан.

Процедурата помага при отпусната и излишна кожа, която при други случай може да се премахне само чрез операция с дълъг възстановителен период.

Препорчителен брой процедури – 2-3 според тежестта на проблема

Интервал – 30 дни

Възстановителен период – от 5 до 7 дни.

Прилагат се епителизиращи кремове

При добра фотозащита е възможно всеки сезон.

ЦЕНИ

Colibri RF PIXEL