fbpx

Z-lipo Zimmer Aesthеtics™
Иновативен апарат за щадяща и високоефективна криолиполиза на водещата немска компания Zimmer Aesthеtics™

Криолиполизата със Z-lipo е много по-достъпна и безвредна алтернатива на липосукцията. Тя е сред най-модерните, но и доказали се с времето технологии за неинвазивно и неоперативно отстраняване на мазнини без възможните усложнения от липосукцията и се приема за ЗЛАТЕН СТАНДАРТ в естетиката за тяло. Процедурата е безболезнена и без възстановителен период, а резултатите – впечатляващи. Голямата разлика, освен по-достъпната цена, е че резултатите при криолиполиза са постепенни и кожата на тялото реагира с компенсаторна реакция, при която местата на лишената от мазнини тъкан се стяга, поради изграждането на колаген и еластин. Така унищожените мастни клетки никога не се образуват отново, а самата процедура води до преразпределяне на липоцити, като частично се изтъняват и участъци в съседство. Крпиолиполизата на един участък напр. корем води до цялостно стимулиране на метаболизма на тялото да разгражда повече мазнини.

Голямо предимство на процедурата, която предлагаме е комбинирането и в планов порядък с други терапии на базата на патентован Ултразвук и Радиочестота за оптимални резултати.

Апаратът Z-lipo е базиран на чувствителността на мастната тъкан и клетки към ниски температури. При охлаждане от -5 до -10◦ С мастните капки в липоцитите кристализират, което води до разрушаване на стените им и практически тяхната безвъзвратна смърт – т.нар. апоптоза. При една процедура криолиполиза се постига кристализация на около 30% от мастните клетки в третираната зона. В следствие на това те се изхвърлят от организма по естествен път през венозната и лимфната система.
Премахнатите мазнини в третираната с криолиполиза зона не могат никога повече да се възобновят. Например при спортуване и диета не изгаряте мастни клетки, а намаляване размерите им като дренирате съдържанието им. Те остават на мястото си и при промяна на режима, отново се уголемяват с много бързи темпове. Така паласките, коремчето и бричовете заплашват да останат вечно при вас. Криолиполизата със Z-lipo обаче действа точно в тези упорити зони, като те НЯМА как да възстановят предишните си размери.

Човек се ражда с генетично заложен брой мастни клетки и поради неправилния начин на хранене и качване на килограми в пуберитета те могат да се увеличат и натрупат под формата на коремче, паласки или брич, оставайки с нас завинаги. Точно затова много често, макар да отслабвате цялостно, загубата на тегло в най-проблемните зона остава незабележима. Там само криолиполиза може да помогне истински без операция. Неслучайно дори фитнес инструктори се подлагат на тази процедура.
Третираната зона може да бъде намалена от 2,0 до цели 6-7 см за около 2 месеца след криолиполиза. В някои случаи резултатите са видими след само около 20 дни и продължават да се подобряват и в третия месец след нея. На една и съща зона могат да се направят до 5 процедури в рамките на една година през период от 1-2 месеца. С тях могат да бъдат унищожени до 70% от мастните клетки в зоната. При това Z-lipo притежава два чифта накрайника Small и Medium, с регулируем вакуум и температура и три щадящи етапа на работа. По този начин могат да се третират малки и големи зони, както и две симетрични зони едновременно – например седалище, бедра, колене, ръце, паласки и т.н.

Кожата ви по време на криолиполиза е ПРЕДПАЗЕНА от студа с индивидуален и оригинален криолист-мембрана. При криолиполиза със Z-lipo НЕ се увреждат околните тъкани – кожа, мускули и съседните органи и системи. Апаратът е създаден от световноизвестната немска компания за медицински и естетични технологии Zimmer Aesthеtics™ и е сертифициран от FDA.
ЦЕНИ